Algemene Voorwaarden BriljantDesign .

BriljantDesign  staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Briljantdesign.nl


Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met BriljantDesign als ook op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 

1.Prijzen 
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van BriljantDesign zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is BriljantDesign bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen.  U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

2.Bestellen 
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van briljantdesign  die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u briljantdesign  hierover per e-mail berichten .Wanneer briljantdesign binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat briljantdesign er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat briljantdesign  gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal briljantdesign  u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. Indien u geen orderbevestiging ontvangt, is er iets mis gegaan (bijv. onjuist e-mailadres of betaling niet goed gegaan). Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen wat er mis is gegaan.

3. Betalen 
Wanneer de bestelling via de website van briljantdesign  plaatsvindt, dient u het briljantdesign  voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. 
Zodra briljantdesign  uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft briljantdesign  er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 5 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar briljantdesign  gaan wij er vanuit dat u afziet van uw aankoop. 
Bij afhalen dient de betaling bij voorkeur vooraf via iDEAL of bank te zijn voldaan. Ook hierbij geldt, als u binnen 5 dagen uw bestelling niet heeft opgehaald dan wordt uw bestelling door ons geannuleerd. 

4. Verzenden en Verzendkosten 
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 6,95
De verzendkosten voor België zijn € 8,95.

5. Levering 
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Briljantdesign levert bestellingen af in Nederland en Belgie. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Briljantdesign hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. 

Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Een enkele keer komt het voor dat PostNL er langer over doet uw bestelling te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op het bezorgproces van PostNL.

6. Onjuiste bezorging 
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. BriljantDesign  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

7. Retourneren 
U heeft het recht om de door briljantdesign geleverde artikelen (met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen) binnen 5 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en een ingevuld retourformulier. 

7.2 - De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal briljantdesign  bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

BriljantDesign  behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

* Artikelen in de  SALE kunnen niet worden geretourneerd.

8. Persoonlijke gegevens 
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van briljantdesign . Daarnaast worden uw gegevens door briljantdesign  aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert briljantdesign  bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. 

9. Aansprakelijkheid 
Briljantdesign is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de briljantdesign geleverde producten. BriljantDesign  nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van briljantdesign  zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten. 

10. Afbeeldingen en omschrijvingen 
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. BriljantDesign  is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

11. Vragen en opmerkingen 
Briljantdesign streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt briljantdesign op prijs als u dit laat weten via de mail of app/ telefoon.

12. Social Media

BriljantDesign houdt af en toe een winactie op FB  Deze worden niet gesponsord door Facebook .

Indien u mee doet aan een winactie, kan over de uitslag niet worden gecorrespondeerd.

Kleding welke via veilingen wordt verkocht (op Social Media) kan niet retour en verzendkosten zijn te allen tijde voor de klant. (tenzij anders vermeld)

 

 

Voorwaarden kinderfeestjes en themafeestjes

 

1.Reservering

U kunt een kinderfeestje met Briljantdesign reserveren via het contactformulier of per e-mail. U ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging. 

Briljantdesign neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken en uw reservering te bevestigen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een reservering. 2 weken voor het kinderfeestje dient het totale bedrag voldaan te zijn. Wanneer het kinderfeestje binnen 7 dagen na reservering plaatsvindt dient het totale bedrag per omgaande voldaan te worden. 

 

2. Bevestiging kinderfeestje en themafeestje

Een overeenkomst voor een kinderfeestje komt tot stand na schriftelijke bevestiging. U ontvangt u de bevestiging per mail. Een bevestiging verplicht tot betaling. Deze afspraken bevinden zich ook op de bevestiging.

 

3. Annuleren

Annulering van het complete feest kan tot 2 weken vooraf kosteloos. Daarna zijn de annuleringskosten 50% van de gehele prijs. Bij afmelding op de dag van het kinderfeestje zijn de annuleringskosten 100%. ( Briljantdesign zal samen met u naar een passende oplossing zoeken).

 

4. Ziekte of overmacht EL- events

Mocht het feestje door overmacht of ziekte aan Briljantdesign haar kant niet doorgaan, dan kan Briljantdesign niet aansprakelijk gesteld worden, het feestje wordt kosteloos op een andere door u gekozen datum en tijdstip ingehaald of u krijgt indien gewenst de betaling retour.

 

5. Aansprakelijkheid

Briljantdesign is niet aansprakelijk voor materiele schade en/of letsel bij een kind voortvloeiend uit deelname aan een feestje of gebruik van producten van 

BriljantdesignOuders/verzorgers blijven ten alle tijden verantwoordelijk.

* Het is verplicht dat minimaal één ouder of verzorger gedurende het gehele kinderfeestje aanwezig is.

 

6. Aanleveren spullen

Op de dag van het kinderfeestje komen wij de spullen afleveren en neemt 

Briljantdesign samen met u alles door en bekijken we de inhoud. U betaalt contant de borg van 100 euro

 

7. Ophalen spullen

Een dag na het feest halen wij alles op. We kijken samen alles na. Als 

alles in goede staat is, geeft Briljantdesign de borg contant terug. Indien er onderdelen verdwenen zijn of er is iets beschadigd, dan worden er vervangings-of herstelkosten van de borg afgetrokken. Is de borg niet toereikend, dan zal de huurder van het pakket de extra kosten moeten vergoeden

 

8. Wassen van kleding

De verkleedkleren / dekbedden / beddengoed mogen niet gewassen worden. Daar zorgt Briljantdesign voor!

 

9. Foto's

Het is mogelijk dat Briljantdesign foto's van het feestje op haar website plaatst. Indien u dit niet wilt, kunt u dit van tevoren kenbaar maken. 

 

10. Reiskosten

Binnen Nijmegen en omgeving worden geen reiskosten gerekend. Buiten Nijmegen hanteert Briljantdesign een kilometervergoeding van € 0,20 per gereden kilometer.

 

11. Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle rechten, verplichtingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 BriljantDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel